I'm alive

Hej jag lever men det är knappt.
Är jävligt sjuk men är på min bättringsväg vi hörs om några dagar
Sorry alla som ringt mig (malin mest) jag ska försöka höra av mig ikväll. puss

Bra kväll:D


MY day!

Gomorrrron! Igår vi massa folk hos berri och festade, när vi gick dit från stan fick jag fetaste skavsåren i mina klackar så jag fick ta gabbis sockar haha såg så jävla fult ut men vad ska man göra. Tur vi fick skjuts hem hade aldrig klarat av att gå! Men men antingen bakis eller magsjuk, fick springa till toaletten imorse efter g dragit iväg, känns bättre nu men mår fortfarande lite illa.
Idag var vädret sämst hade tänkt ligga ute och steka men det blir nog andra planer ikväll med mina brudar :) Nu blir det att se eurovision song contest reprisen.
Ha deeeeet!

:)

Hej på er mina kära vänner:D
Just nu sitter jag nyduschad och fräsch hos mami, ska göra mig iordning sen blir det att träffa lina och g, sen ikväll blir det antingen mys med atorparna eller tjejerna i stan ;)
Jävligt bra väder idag, solade litegrann men det kom världens fetaste geting sen vågade jag mig inte ut nåt mer haha:P
Det var allt för mig kanske lägger in bilder sen innan min mobil får slut batteri annars får ni vänta tills imorron då jag hookat linas laddare :)
Seeya

ååå

Jag är helt enkelt sämst på uppdatera har inte så mycket o skriva om just nu, är sjuk pank lat och tråkig :) Hade egentligen slängt in lite bilder från min mobil men den är död nu så det får jag ta en annan dag.
Imorron ska jag till lassa iaf, sen förbi stan och dreggla över kläder och förhoppningsvis träffa tjejerna. Men som sagt så fort jag börjar känna mig bättre så ska jag försöka slänga in 20tals bilder och börja hänga här lite mer. Och nej ingen ide att följa min instagram nu heller för den är typ lika död :) Sorry
NU - desperate housewives och en kiwi sen nattinatti

Awww




100%

Nu får blir säkert någon lat tjockis där ute skadeglad men jag måste säga er att min kost och träning har glidit ifrån mig, but don't worry från och med imorron kommer jag köra på 100% fram tills i sommar och fram tills nästa år, och ända fram tills mitt gymkort slutar gälla.


Marmaris!

Åh har just hittat det perfekta hotellet som inte är allt för dyrt som jag verkligen hoppas att vi kör på.
14 dagar i Turkiet skulle sitta great :)
Slippa den här inavelsstaden och människorna i den! Förutom min familj och mina kära vänner såklart. Synd bara att det inte är en enkelresa haha.

morfars nya valp så jävlaaa sööööt


Åhåååå!

Wishlist right now:

- Raybans
- Converse
- Lv väska
- Xlash
- Makeup stores cover all mix
- Massa redbull och jordgubbar
- Boots (primeboots, ett par med fransar osv)
- Tatuering
- Nya träningskläder + träningsskor
- Nya skal till min one x
- Macbook air/pro

Och listan kan göras lång!! Tur man har världens bästa pojkvän, blir att smöra in sig lite ikväll! ;) haha skämtåsido. Nu ska jag snart till Morfar och Monica på middag och träffa deras nya puppy!

Tjopp!

Heeeej, kom nyss hem efter att ha hängt hos Lina hela dagen med massa andra tjejer. Elin och Sara fixade nått projektarbete medans jag och Lina drog och köpte glass, sen kom även Fia och Emily förbi ett tag trevligt och träffa dom också :)
Imorron har vi planer att chilla i solen med lite vin om vädret är ok, sen vill jag grilla också vi får se om det! Nu ska jag kolla runt om lite utomlandsresor för jag och A kommer åka någon gång i Juni så det är dags att kolla, sen blir det ett avsnitt desperate housewives och ett GG.
Hoppas ni haft en bra dag och inte stört er på mig för mkt ;) Pyss
Dags att rengöra spegeln maybe?

Lite nytt!


då börjar man träna igen

köpt nytt gymkort idag, den här gången på 24/7 :) kanske ses där?



M.J

Haha hittade just den här låten. Bättre sent än aldrig!

Åh denna tjej är lätt en favorit. Skulle gärna hoppa in i hennes skor! Snygg, smart och framgångsrik.

RSS 2.0