SHOPPIN'

Oj oj tjejer och killar, JC har 80% rea! 7 tröjor/klänningar kom jag hem med idag för ca 450:- men då var det en tröja som kostade 200:-, så man kan säga 6 tröjor för 250 spänn! Skulle säga åt er att gå dit, men tyvärr tog jag nog det sista snygga. :)


Nya dagliga rutiner.

1-2 liter vatten.
1 näve blåbär.
Omega-3.
Grönt té.
Ev multivitamin.

Börjar så, sen får vi se vad som kommer läggas till. :)

09.10

Ska ut i kylan på en morgonpromenad :) Däremot ser det ut att vara plusgrader så det är ju nice.
Förresten har jag köpt en ny pälsjacka. Ni kan hitta den på böbbbelroom!
Och på tal om annat FAN vad jag vill ha vår och sommar, jag ska ut och springa varenda dag direkt det blir varmt. Tills dess får jag springa på gymmet men det funkar lika bra. C U

INSPIRATION



TRÄNING

Yes! Sticker iväg på ett träningspass för att bränna lite kalorier!

NYTT

Ytterligare en sport-bh och ett linne jag kommer träna i.
Fattar däremot inte hur linnet kan se så tight ut på bilden? Det är ju ett oversize med rätt djup urringning där armarna ska vara. Ser typ inte ens snyggt ut på bilden.
Och den här sport-bhn är typ den skönaste jag testat. Och den är inte svart heller men färgen fanns inte på hemsidan, den är typ rödrosa/orange

BESTÄLLT!


SLEEPY

Vaknade nyss, råkade somna om och har sovit bort i princip hela dagen. Nu har jag precis käkat "middag" och sitter och kollar kläder och smycken.
Förresten Malin jag ringer dig imorron istället, sorry babe :)
Funderar på beställa dessa:

Yesterday

Började igår med att åka på ett möte som gick skitbra, sen åkte jag och Araz in till stan och shoppade lite mig och käkade kinamat till lunch. På kvällen var jag med tjejerna vid kaplan, festade litegrann och hade det soft som fan! Men bästa var på natten när jag kom hem, 4 paket jordgubbar och världens finaste silverring som jag önskat mig väntade, kunde dagen slutat bättre? tror inte det :) Puss

Frukost

Älskar att göra goda frukostar :)
Den här med toast, salami, tomat, gurka, stekt ägg, juice, kaffe, jordgubbar, kiwi och banan... oj oj säger jag bara. FETT gott!


Dove Nourishing Oil Care Expert

Fick möjligheten av testa Doves Nourishing intensivbalsam. Super var det, och jag kan rekommendera det till alla er. Mitt hår har blivit mycket glansigare, mjukare och det känns sjukt mycket fräschare, plus att det luktar gott och balsamet är drygt.
Det ska tydligen ge 3 gånger mer näring än ett vanligt balsam, den ni! Rekommenderar starkt :)


Hugo Rosas tävling!

Var precis in och kollade på Hugo Rosas blogg och såg att han i samarbete med Fitnessguru.se tävlar ut inte bara ett - utan två kit med bra grejjer för alla träningsmänniskor! Bland annat populära Heat som gör att du ska bli piggare, dessutom är Heat bra för fettförbränningen.
Ialla fall, alla träningsintresserade - Tävla! Ni har inget att förlora.

Nu ska däremot jag iväg på ett härligt och svettigt gympass, därefter blir det Poweryoga 1 tim.
Ha en bra dag :)

YES!


Helt rätt!

Mina nya leggings

Jag somnade redan vid 10 igårkväll, så nu har jag just stigit upp och gjort frukost. En kopp svart kaffe och en skål med yoghurt och banan.
Mina nya leggings med dragkedjor som jag köpte igår. Köpte en söt ljusljusrosa bh med prickar och volanger också men har på mig den nu så orkar inte visa er.

Smoothie

Eftersom jag är snäll idag har jag tänkt dela med mig av ett tips. Nyttigt. Gott. Enkelt. Mättande.

2 1/2 dl Vaniljyoghurt
En halv banan
1 dl Frysta hallon eller blåbär

In i mixern och mixa på. Annars kan man också hälla upp yoghurten i djuptallrik och äta med skivad banan, bär eller annan frukt.

NYTT!

Kunde inte låta bli :)

Yoga!

Senaste Gossip Girl avsnittet har precis kommit ut så nu ska jag lägga mig och se det, sen blir det gårdagens BB avsnitt, och efter det käkar jag frukost och åker iväg på morronyogan som börjar 06.45, ska försöka hinna med lite cardio också, efter det måste jag till stan och göra lite ärenden, kanske lite shopping om jag inte känner mig för snål :) Ha det bra.


INSPIRATION


KRAMP

Hann bara gymma 25 minuter innan jag fick lov att stressa mig därifrån för att lämna bilen, och det har stört mig på det så jävla mycket nu att jag har legat och gjort massa hemmaövningar men funderar endå på att kanske dra tillbaka ikväll och avsluta det jag påbörjade. Men men rumpan krampar som fan nu men det är väl rätt skönt och kul, trodde inte det fanns muskler i den degklumpen.
Nu ska jag lägga mig och vila ett tag, har inte sovit något inatt har legat och sett BB, och sen såg jag det igen. Vilka jävla människor det finns allså hahaha!

NIKE - PINK - BLACK

Vet inte varför men har börjat digga rosa som fan! Så jävla härlig färg :)

NY DAG

Har kommit efter med träningen nu, börjat äta sämre och har mest legat inne nu när jag varit sjuk och haft ögoninflammation. Men imorron är det en ny dag = Måndag = ny start.
Nu är det stenhård träning som gäller här framöver.


Vill bara att månaden ska ta slut

Så jag kan köpa en ny telefon!
Samsung G S 2

Inspiration

Source: Nialaya, Juicy Couture, Weekday, Balmain, Hermes

19 Feb

Testar på nytt!

RSS 2.0